Ексклузивен представител

Enoberg
enoberg.it

Enoberg s.r.l.

е производител на машини за бутилиране от 1984 г. и през годините е станала специализирана в производството на „made to measure” машини, способни да задоволят най-разнообразните изисквания на клиентите. Капацитетът на машините на компанията варира от 600 бутилки/час за малки полу-автоматични инсталации до 20.000 бутилки/час за автоматични инсталации и следователно машините са най-подходящи за клиенти със средна/малка производителност при вино, олио, напитки и химическа промишленост.
Собствениците сами активно работят в компанията и следват изпълнението на поръчките по време на различните им фази.

Агент на

TMG Impianti
omapackaging.com

OMA Packaging

Основана през 1971г. с цел въвеждане на иновационни и висококачествени машини в областта на бутилирането на италианския пазар, като по-късно навлиза и в международния пазар. От самото начало ОМА получава много признания по време на изложение „SIMEI 1971“, където компанията представя първите си машини. Накратко, компания ОМА присъства на италианския и външния пазар за бутилиране в опаковъчната област повече от 30 години, задоволявайки нуждите на своите потенциални и първични клиенти.

Nortan s.r.l.
nortan.it

Nortan s.r.l.

е водеща компания в света в производството на капсулни и телени капсулни машини за бутилиращи линии, машини за втулки и автоматизация на храните. Компанията е постигнала тази позиция чрез тридесет години изследвания и технологични решения, прилагани по надежден и гъвкав начин, за да отговори на нуждите на нашите клиенти. Производството на нашите машини се разработва в помещения на Veronella, във Верона, и са оборудвани за извършване на всички работни процеси. Това позволява Nortan да развива своите продукти в съответствие с изискванията на клиента. Нашата гама от машини са подходящи за производствена скорост от 500 до 35.000 бутилки/час и снабдява най-важните предприятия за вино по света, както и пивоварни, дестилатор, „cider” пивоварни, петролни и оцетни воденици. Nortan е оборудвана с усъвършенстван изследователски и развоен център, които изучават развитието на този сектор, а също и разбира нуждите на пазара с машини в челните редици.

TMG Impianti
siapi.it

SIAPI

е основана през 1992 с цел осигуряване най-високо качество на технологични решения при пазара на издувни машини за бутилки и контейнери в ПЕТ, РР, РLА и други. Още от самото начало компанията се отличава с отлични продукти, концентрирайки се върху технологичната и процесна иновация: нашата отдаденост за изследвания и по-надеждна технология ни направи пионери и световни лидери в новите пазарни сегменти. Нашите клиенти, независимо дали са малки или големи мултифункционални компании за храни и напитки, избират нас, защото те искат да поддържат своите конкурентни предимства и те виждат нашата компания като солиден и ефективен партньор. Креативност и иновация, изследвания и страст, качество и след продажбено обслужване са елементите на успеха, които ръководят СИАПИ всеки ден.

Siad
siad.com

Siad

е един от най-важните от химичните групи в Италия и доставя пълна гама от индустриални, специални, хранителни и медицински газове, в допълнение на следните сектори, свързани със света на газове: инженеринг, здравеопазване, промишлени стоки и услуги. Основана в Бергамо през 1927, SIAD разполага с твърда традиция и е придобила консолидирания опит през своите 85 години съществуване. С течение на времето, тя е успяла да въведе нови географски пазари и сектори, като в същото време расте като гъвкава и динамична организация и гарантира качество в максимална степен, надеждност и професионализъм.

Giemme Thermo Packaging Machinery
giemmethermo.com

Giemme Thermo Packaging Machinery

Основана през 2003, “Giemme Thermo Packaging Machinery” бързо влиза на италианския пазар и след това на световния пазар, благодарение на ангажираността на своите основатели, които имат около тридесет години опит в сектора.
Компанията веднага инвестира в технически изследвания на най-високо ниво, с:
- Решителност за насърчаване на технологичните иновации
- Голямо внимание се фокусира върху качеството на предлаганите услуги и продукти
- Ефективен отговор на реалните изисквания на световните пазари
- Гъвкавост при използване на технологични взаимодействия и оперативна интеграция в диверсифицирани сектори
Ето защо ние знаем, че можем да се справим с бъдещи предизвикателства с решителността на тези, които вярват в работата си, подкрепени с доверието и удовлетвореността на нашите клиенти.

Newtec Labelling
newteclabelling.it

Newtec Labelling

машини са замислени да отговарят на всички нужди на потребителите, било то скорост на изхода или опаковъчни разновидности. Благодарение на високата гъвкавост на инженеринга, изключителните характеристики на машините са специално създадени за високи постижения във всички производствени процеси. Нашият опит и непрестанни усилия към авангардни технологии позволяват на всички наши модели машини да гарантират поисканата производствена ставка, голяма точност на опаковане и ниски оперативни разходи. Материалната и строителна технология гарантират най-добрите изпълнения в условия на висока натовареност на етикетиращите машини “Newtec”. Тяхната надеждност и лесна за използване технология правят нашите етикетиращи машини избор номер едно за малкия и среден бизнес.

SACMI
sacmi.it
 

Дългогодишно сътрудничество

Akomag
akomag.com

Akomag

Ние искаме да се представим като един нов реално активен в проект и производството на машини за бутилиране и по-детайлно с машини за миене на бутилки, миещи машини, устройства за стерилизация и машини за миене на каси. Нашата компания, формирана от три асоциирани и различни сътрудници с дългогодишен опит в областта, има за цел да отговори на нуждите на всички онези, които търсят висококачествени продукти на конкурентни цени. Това ще е философията на нашата компания.
Имаме екип от над 15 души, покрита производствена площ от над 1000 кв.м и можем да разчитаме на силно дълготрайно сътрудничество с външни фирмени производители на допълнителни компоненти. Нашата краткосрочна и основна цел е да се разшири организационната структура на компанията ни, така че да съвпада с рязкото търсене на пазара и увеличаването на броя на поръчките.
Благодарение на доказан опит, разработени в тази област ние се чувстваме в състояние да произведем техника, подходяща за всички крайни клиенти, активни с вино, минерална вода, алкохол, бира, плодови сокове и производство на контейнери за мляко и олио, както и други контейнери, в стъкло и рециклирани ПЕТ.
Производствената мощност на нашите миещи машини варира от 500 до 60.000 / час.

Kosme
kosme.com
 

Партньор на

InCoMi
incomi.cz

InCoMi

Фирмата работи в областта на машини за хранително-вкусовата промишленост от края на деветдесетте години. Нашето име е добре известно не само на пазара в Чехия, но и в Словакия, Русия, Полша, Косово и Азербайджан. Ние си сътрудничим с нашите бизнес партньори в България, Великобритания и Египет. Много често си сътрудничим с нашите чешки и чуждестранни партньори за доставка на нашите машини. InCoMi проектира и произвежда устройства за напитки и хранително-вкусовата промишленост. Изграждането на машините и тяхното автоматизиране винаги се основава на изискванията на клиента. Благодарение на дългогодишен опит, фирмата предлага надеждни и доказани средства за ежедневна употреба. Продуктите, направени в нашите машини са много популярни в Чехия, но и в чужбина.

Sid 97
sid97.com

Sid 97

Фирма СИД 97 присъства на българския пазар от 1997 година. В началото основната дейност на фирмата е свързана с монтаж на оборудване и технологични линии в областта на хранително-вкусовата промишленост. Натрупаният през годините опит, високата квалификация на персонала, гъвкавото управление на решенията, новите тенденции в машиностроенето и сътрудничеството с водещи световни фирми води до разширяване на дейността и определяне на новите приоритети в развитието на СИД – 97.
Днес ние работим в областта на:
- Хранително-вкусовата промишленост
- Биотехнологиите
- Фармацевтичната промишленост
- Химическата промишленост
Какво правим:
- Идейно и работно проектиране и специфициране на оборудването;
- Инженеринг;
- Автоматизиране на технологичните процеси;
- Доставка на машини, съоръжения, арматура;
- Монтаж и изграждане на технологични линии и предприятия;
- Въвеждане в експлоатация;
- Гаранционно и след гаранционно обслужване, сервиз и резервни части.