Доставка на нова комплексна линия за бутилиране на тиха и газирана вода - 7000 б/ч на база 1,5 л. бутилка

През Март. 2014 г. Сибекс достави на фирма Балдаран спринг АД нова комплексна линия за бутилиране на тиха и газирана вода със заложена ефективна производителност от 7000 б/ч на база 1,5 л. бутилка. Линията се състои от:
- Издувна машина
- Моноблок /плакнене-пълнене-затваряне/
- Стек машина термосвиваемо фолио-едноролково изпълнение
- Машина за поставяне на дръжки върху стекове
- Транспортна система + буфери между машините + автоматизация
Благодарение на извършения от нас инженеринг и оптималното съчетаване на машинните производителности с ефективни буферни транспортни пътища, новата комплексна линия доказа ефективна производителност от 8.400 б/ч за 1,5л.
Гъвкавостта на екипа на фирма Сибекс, помогна на клиента да се справи с изникнали проблеми по време на инсталацията и позволи завършването на проекта в договорените срокове.
Задоволяването на желанията на клиента за минимизиране на времето за смяна от един формат на друг беше приоритет за фирма Сибекс в този проект.
Издувна машина СИАПИ е оборудвана с бързо сменящи се форматни части за бързо преминаване от един размер гърловина на друг.
Моноблока ЕНОБЕРГ е оборудван с 2 затварящи кули за ефективно затваряне без брак на две от най-проблематичните типове капачки в бранша- PCO1881 и short neck 29/25.
Отделно Моноблока е оборудван с 3-ти ориентатор и форматни части за спортна капачка.

Доставена инсталация за придобиване на CO2 от минералния извор в село Михалково.

През Януари 2014 г. Фирма Сибекс достави на Михалково АД инсталация за придобиване на СО2 от минералния извор в село Михалково. ТПК Михалково е единственото бутилиращо предприятие което бутилира естествено газирана вода в България. Тази инвестиция ще позволи на предприятието да използва за догазирането на водата придобито СО2 от собствения си извор.
напълно-автоматична бутилираща линия напълно-автоматична бутилираща линия

Първата в България напълно-автоматична бутилираща линия за БЕГ-ин-БОКС

През Декември 2013 г. за първи път беше доставена в България напълно-автоматична бутилираща линия за БЕГ-ин-БОКС. В тези опаковки, досега познати на пазара само за качествено вино в големи разфасовки за първи път ще бъде пълнена изворна вода.
С инвестирането в поточна линия за тази нова опаковка, ТПК Михалково успешно подкрепя желанието на нейните клиенти за използването на нова екологична чиста опаковка в България.
Инвестирането в тази нова опаковка позволява на Михалково АД да даде положителен тласък на развитието на опаковките на целия пазар в България.
Ние, екипа на фирма Сибекс сме горди, че сме първата фирма, която достави в България оборудването за този проект за нова опаковка за вода и сме сигурни, че тази нова опаковка ще си извоюва солидно място на пазара.
Линията се състои от:
- Машина за разгъване на кашони
- Машина за пълнене на пликове
- Машина за поставяне на пликове в кашони
- Машина за затваряне и залепване на кашони
- Полуавтоматичен палетизатор за кашони.
напълно-автоматична бутилираща линия напълно-автоматична бутилираща линия

Доставка на сиропно отделение и ЦИП-Система

 
През Септември 2013 г имахме удоволствието да доставим на Михалково АД, наш дългогодишен клиент, сиропно отделение и ЦИП-система за съществуващите бутилиращи линии.
Проектът беше финансиран чрез Европейските фондове и СИБЕКС изпълни отлично всичките изисквания по програмата.
Благодарение на новото сиропно отделение, ТПК МИХАЛКОВО успешно си разшири продуктовата гама и навлезе в нови пазари.